sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Muutoksia ja muuttolintuja

 Syksyn tullen täytyy saada sisälläkin jotain pientä uutta ilmettä kehiin. Tässä yrittää välillä muistutella itselleen, ettei aina ole pakko ostaa jotain. Olemassa olevillakin asioilla saa kummia aikaiseksi, kun vaihtaa niitä eri ympäristöön. Olohuoneessa majailevan liinavaatekaapin päälinen sai uutta ilmettä, kun vaihdoin edesmenneitten valokuvat seinältä makuuhuoneeseen ja muutama muukin taulu muutti samalla paikkaa. Olkkarissa on nyt ihan erilainen tunnelma melko pienillä muutoksilla. 


Buddha taulun paikalle ripustelin entiseltä työkaverilta saadun raanun ja Block-lamppu valaisee mukavasti tuota seinustaa lattian tasolla. Aika räväkkä tuo oranssi, mutta ihan hauska välillä irrottautua mukavuusalueelta. Askarteluhuoneen kalustukseen on kuulunut tuo retro jalkalamppu ja se toimittaa nyt sohvan vieressä oranssin jatkumon virkaa. Valaisin on ihan mun suosikki, mutta siinä saisi olla pitempi jalka... Ei sitä kuitenkaan viitsi alkaa tuunailemaan, koska on niin hyvässä alkuperäiskunnossa.


Syksyyn kuuluu myös muuttolinnut ja niitäkin on nähty tässä lähiaikoina :)

5 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, sisustus näyttää tosi kivalta :)
  Sarina x
  http://www.bySarina.com

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen on kotisi, tykkään kovasti tuosta vanhasta kaapista. Ja nuo muuttolinnut, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi on kyllä ihan huippu ja toimii alkuperäisessä tehtävässään :) Meillä on niin tuskaisen vähän kaappitilaa vaatteille ja muulle tekstiilille, että oli tosiaan tarpeen tuon hankinta aikanaan.

   Poista
 3. Hienot kuvat niskassa, mutta taisi sattua. Ainakin minuun sattuu kun vain ajattelenkin.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)