keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Tik tak!


Vapaiden kunniaksi lähdin oikein shoppailemaan ja mihinkäs muualle, kuin kirppikselle... Eipä ole aikoihin ollut niin antoisaa reissua ja mukaan tarttui yhtä sun toista.

Olen kuikuillut aika ajoin näitä vanhoja posliinisia kelloja, mutta ikinä ei ole kohdalle sattunut mieleistä. Kunnes sitten tänään eteen tupsahti tämä Junghansin valmistama seinäkello. Samalta valmistajalta on jos jonkin näköistä kelloa jo vuodesta 1861. Nämä posliiniset keittiökellot ovat olleet ilmeisen suosittuja  60-70-luvulla ja tämä kyseinen kapistus onkin ostettu 10.12.1971 oy kultakönni ab:ltä (kerrankin selvisi ilman salapoliisityötä)  Kello tuli kyllä oikeasti tarpeeseen, kun olkkarissa ei ole ollut kunnon kelloa ikinä. Ei ole kerta eikä kaksi, kun on meinattu myöhästyä jostain, kun on jääty katsomaan jotain telkkarista ja minuutit ovatkin hurahtaneet arvioitua nopeammin.


Hiukan mietin tuota sijoituspaikkaa, mutta ihan hauskaltahan se tuossa näyttää, vaikka onkin vähän epätavanomainen paikka. 

4 kommenttia:

  1. Onpas teillä erikoisen hieno tuo olohuoneen seinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on yksi mieleisimmistä valinnoista mitä olen tänne tehnyt. Maksoi kyllä pirusti ja oli hankalahko asentaa, mutta kaiken sen arvoinen :D

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)