tiistai 6. toukokuuta 2014

Ärsyttäää!


Yritin kuvailla pihan pikkulintuja ja turhautuminen meinaa iskeä, kun tyypit oikein tahallaan katoavat tai syyhkivät niin nopeaan, ettei ole mitään saumaa kuvan ottamiseen. Sitäpaitsi mä en jotenkin pääse ton uuden kameran kanssa sinuiksi, enkä tajua sitä, enkä osaa ottaa kunnon kuvia... Taidan vaan möksöttää Patun kanssa lopun päivää.

7 kommenttia:

 1. Joo, ihan hanurista! Ei onnistu mullakaan lintujen kuvaaminen. En taju miten joku nappaa jotain tikkoja sun muita. Ne haistaa mut jo siinä vaiheessa, kun vedän kenkiä jalkaan eteisessä. Murjotetaan me vaan Patun kanssa.

  VastaaPoista
 2. Siis nimenomaan!! Ärsyttää täydelliset tikkakuvatkin ja varmana ne on huumattuja tai jotain ;D Istuin tunnin tossa terassilla kamera ojossa ja valmiudessa ja sitten loppu akkukin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä sitten oikeasti ärsytä tikkakuvat vaan aidosti saavat tuntemaan ihailua ja nostavat omaa tahtotilaa :)

   Poista
 3. Heh, vai ärripurri iski! Ei ole tavatonta minullakaan noissa kuvauspuuhissa, niin monta menetettyä tilaisuutta takana, kun asetukset eivät ole olleet kondiksessa tai olen sählännyt tarkennuksen kanssa väärään suuntaan. Mottoni on, että kun kuvaa paljon, pakko niistä jonkun on onnistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iski iski :D Meni se jo ohikin, mutta monta päivää odottaneena, että olis aikaa kuvata ja sitten ei ole kohteet yhteistyössä...

   Poista
 4. No höh! Kyllä ne linnut vielä joku päivä suostuvat yhteistyöhön:) Ihana kuva Patusta ja sopii hyvin tähän:D

  VastaaPoista
 5. Hei, haluaisin lähettää sinulle kutsun bloggaajien tapahtumaan. Jos kiinnostuit, niin lähetä minulle sp-osoitteesi.

  Ystävällisin terveisin,
  Kati Jukarainen
  (kati.jukarainen@puutarhaliitto.fi)
  Kotipuutarha-lehti / Puutarhaliitto

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)