maanantai 5. toukokuuta 2014

Pinkkii powerii


Täytyy sanoa, että tämä ihminen voi aika hyvin ja nahkakin sen huomaa :) Psori on pysynyt matkan jäljiltä siedettävässä kunnossa ja kyynärpäät jopa terveinä. Yleensä auringon vaikutus on kestänyt sen viikon pari ja niin kävi säärien kanssa tälläkin kertaa, mutta tilanne on kuitenkin niidenkin osalta hallinnassa. Sekoittelin tuossa pari päivää takaperin ruokasoodasta ja kookosöljystä uudet mixtuurat ja teho on jopa parempi, kuin merisuola seoksella. Ihan loistavaa, kun ei ole tarvinnut kortikosteroidi voiteita käyttää enää yli vuoteen. 


Ees sun taas seilaavan kevään piristykseksi kävin hakemassa freesia kimpun. Näitä yritin jonain vuona itsekin kasvattaa, mutta tuloksena oli tupsu lehtiä... 


Vaikuttavat aika kestäviltä leikkokukilta ja sillä samalla sipulien hinnalla saa varmaan nauttia kukinnasta paljon pienemmällä vaivalla. Valokuvaus intokin on alkanut heräillä ja makrolinssin osto kutkuttelee ajatuksissa. Pääsin viime kesänä hiukan makroilua kokeilemaan kaverilta lainatulla objektiivilla ja se on kyllä koukuttavaa! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)