keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Näpertelyä

Varmaan vuosia on ajatuksissa ollut, että pitäisi hankkia essu... Nyt sitten vihdoin sain kauppareissulla päähäni myös ostaa sellaisen. Prismasta löytyi hauska shakkiruutuinen yksilö, mikä pääsi vielä pienen tuunauksen alaiseksi.

Mustekalan möllikkä musteläikkineen piirtyi essun taskuun ihan tavallisella tussilla. Tursaasta vähän huomaa, että se syntyi vapaalla kädellä, ilman sen suurempia sommitteluja, mutta väliäkös sillä sitten, vaikka kaikki lonkerot eivät olekaan ihan niin hyvät.

Rapatessa roiskuu ja aina joutuu miettimään mitä pistää päällensä, kun jotain tekee. Nyt saa roiskua ihan rauhassa, eikä tarvitse miettiä, onko paidalla maalitahroja tai miten ne rasvaroiskeet saa poistettua lempivaatteista.

Siinä sitten vielä rasvaroiskeet mielessä päädyin entraamaan valurautapannun. Rasvapoltto uunissa on kuulostanut jotenkin liian hankalalta ja pannu on ollut pitkään kuiva ja tarttuva pintainen. Ajattelin ettei se ota jos ei annakaan ja täräytin silavat pannulle ja pannun levylle. Hetken se siinä sauhusi ja lopputulos oli ihan loistava! 4 kommenttia:

 1. Ompas kivasti tuunattu essu :) Ja ihanko itse tuon mustekalan piirsit, aika taitava olet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan itse ja nyt ei näy niin selvästi kaiken maailman roiskeet :D Kiitos vaan

   Poista
 2. Upea essu tursaalla, jämäkkä shakkiruutu ja rento piirros täydentävät toisiaan loistavasti. Kiitos pannunpolttovinkistä, en tiennytkään, että silavaa saa tuubissa. Minulla on pari vanhaa paistinpannua odottamassa kunnostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi näppärä toi tuubi ja oikeesti kunnostus teke pannusta hyvän teflonin veroisen :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)