maanantai 26. toukokuuta 2014

Rähinöintiä ja tohelointia

 Kauheaa kaahimista ollut koko ihana lämmin viikonloppu, kun mullikat ovat painaneet menemään, niin, että tanner tömisee. 
 Palloleikit on parhautta.

 Näyttää aika seesteiseltä, kun ääni ja liike puuttuu...

 Vähän mallia, miten pallolta otetaan henki.


Sitä elämisen riemua...


Mikä ei sitten päättynyt ihan hyvin... Paskis kohelsi kyntensä jotenkin rikki. Varmaan supermies loikassa osunut kiveen... Se olikin vähän isompi juttu, mitä osasin odottaa. Nukutuksessa kuorittiin kynsi ytimen ympäriltä ja nyt ollaan vikko tolkulla antibiootilla ja tassu paketissa. Kipeäkin se varmaan on, kun häijyä tekee itsellä pelkkä katsominen. Tässä vielä toivutaan rapulasta ja sittemmin on päähän asennettu inha tötterö, mitä on pakko takoa jokaiseen huonekaluun, kulmaan ja palvelusväen raajoihin. 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eläimet on niin säälittäviä reppanoita, kun toipuvat nukutuksesta..

   Poista
 2. Voi surku, itku pitkästä ilosta. Varmasti on kipeä noin herkkä paikka, onneksi saitte pian apua ja lääkkeet. Pikaista paranemista ja iloisia palloleikkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaista paranemista toivotaan.. Päästiin tosi nopeasti päivystäjälle. Onneksi huomasin sen aika pian, kun tyyppi ei juurikaan ontunut, vaan vähän nosteli jalkaansa. Noihin kunsivaurioihin voi kehkeytyä hoitamatta pahat tulehdukset.

   Poista
 3. Vähänkö niillä on kivaa kun on seuraa toisistaan, niin on millä remuta. Eläimet on aina yllättävän pihalla sen tötterönsä kanssa. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin kahden koiran ihminen, just tosta seura näkökulmastakin. Kyllä olis hankalaa tuo energiamäärä purkaa omin voimin ja välillä jopa halilevat toisiaan, ettei tarvitse itse kokoajan olla ruopimassa ja maasuttamassa :D

   Poista
 4. Hurjan näköistä leikkiä, tämmöinen kissamamma ei uskaltaisi katsellakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Staffeilla on vielä pykälän verran hurjemmat leikit, kuin koirilla yleensä. Vieras voisi luulla, että on kovakin tappelu meneillään. Räyhäämisen ja painimisen päälle sitten vähän pussaillaan ja taas mennään :D

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)