maanantai 29. syyskuuta 2014

Isadora


Meille muutti uudet Vallilan Isadora verhot. Tykkään kovasti tuosta isosta selkeästä kuviosta. Satuman kauppaa sohvatyynyjen värit menevät ihan täysin yksi yhteen verhon värien kanssa, vaikka ainoastaan tuo turkoosi oli valintakriteerinä. Aloin tuossa miettiä, miksi se Isadora nimi kuulostaa niin omituisen tutulta... Sitten muistin, että mehän syötiin viime vuonna Isadora nimistä nautaa. Ostetaan siis lihat suoraan luomutuottajalta ja paketeissa on lihoiksi laitetun eläimen nimi. Kuulostaa hassulta, mutta arvostan. 

 
Pimsu ei paljon Vallilan Isadoraa arvosta, mutta Laidun Herefordin Isadoraa kylläkin...Sain vielä viikonloppuna ällin siirtää Oxalikset sisätiloihin. Nämähän ovat jo kukkineet monena kesänä terassilla, mutta syksyn tullen olen antanut niiden kuihtua ja poimimut vaan kävyt talteen. Täytyy katsoa, josko menisivät lampun alla talven yli... Lamppuhan on kerrassaan tyylikäs... No jospa siihen saisi toteutettua piakoin sen mitä olen pitkään suunnitelut. 


6 kommenttia:

 1. Onpa kauniit verhot! Mä tykkään paljon Vallilan kuoseista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Marimekollakin on tosi kivoja, mutta nyt ei ole värit oikeen vakuuttaneet. Verhojen valinta on niin pahuksen vaikeaa, kun ovat aika olennainen elementti ja maku on vaativa ;)

   Poista
 2. Upeat verhot, Vallilassa osataan!

  VastaaPoista
 3. Hei mistä olet luomu-herefordia tilannut? Odottelen juuri omaa kuormaani saapuvaksi Labbyn tilalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Laidun Herefordilta, eli se on kolmen tuottajan kimppa ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä tuotteisiin :D Viimeksi tilattiin luomu possua Leppälän luomutilalta ja se oli myös ihan loisto veto.

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)