torstai 22. tammikuuta 2015

Ei pöllömpää!


Viimeinen toimivuuden parantelu tapahtui tuulikaapissa elikäs eteisessä. Ongelman ydin on ollut ulkovaatteiden säilytyksessä. Silloin aikanaan, kun päästiin muuttamaan, ei ollut enää sen enempää rahoja laittaa mihinkään säilytysjärjestelmiin, joten eteisen liukuovikaappiin tuli vain pitkä tanko ja ylähylly. Jossain kohtaa hankittiin kaappiin sellainen irtonainen verkkolaatikko pömpeli, mutta ei niillä laatikoilla ollut mitään virkaa. Ylin laatikko tursui yli äyräiden kaikkea kaulaliinasta koiran valjaisiin, eikä sieltä löytänyt mitään, jos piti nopeasti etsiä. 

Kaapiin oli tungettu myös kauhea määrä takkeja, joista osaa ei ole käytetty ainakaan muutamaan vuoteen. Pakotin herran käymään läpi omat takkinsa heittämään pois tarpeettomat ja sitten tein veilä omat karsinnat. Osa meni suoraan roskikseem ja osa meni UFF:lle ja nyt on tilaa sen verran, että vierasnaulakkokin pysyyy tyhjänä vieraita varten. Pömpelin tilalle hankin tuollaisen kankaisen hyllykön, minkä saa ripustettua tankoon. Siinä pysyy näppärästi huivit ja pipot järjestyksessä. Jostain kaappien perukoilta löytyi vielä tuollainen iso pukupussi, mihin pääsi herran puku ja pikkutakit säilöön. 


 Eteisen valaisin on yksi suursuosikeistani ja ensimmäinen tuunattu kirppislöytö. Nyt kun naulakko on tyhjänä, niin siinä ihan vaan koristeena roikkuva Thaimaan tuliaisina tuotu pöllölaukkukin pääsee paremmin esille. Etolan valikoimista löytyi joskus syksyllä tuollainen hauska ovimatto tuomaan lisää piristystä eteisen harmauteen. 
                                                                         

2 kommenttia:

  1. Järjestelytarvetta on tässäkin torpassa havaittavissa. Ja kovin tuttua tuo säilysjärjestelmien puute. Mutta oi onnea, kun eteisen ja vaatekaapin saa kuntoon ja kuosiin (meillä ei ole kumpikaan vielä täysin valmis, mutta erittäin hyvällä mallilla jo). Ja kirjanpito, hoh, organisointi ja uudelleen mapitus edessä huomisesta alkaen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kumma miten pitkään sitä sitten kuitenkin viitsii kitkutella ontuvien systeemien kanssa. Todellakin oi onnea, kun vihdoin sai laitettua tuumasta toimeen :)

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)