sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Paukkupaita


Palaillaanpa vielä hetkeksi tuohon vuoden vaihteeseen, kun en ole ehtinyt täällä asiasta vielä lätistä. Meidän pikku hiirula sattuu olemaan hiukkasen hullu tai neuroottinen tai no, ainakin hänellä on runsaasti kaikenlaisia pikku pelkoja, joista suurimmat ovat ukkonen ja raketit. 

Viime kesänä hankittiin kokeiluun tuollainen Thundershirt ja saatiinkin ihan hyviä kokemuksia siitä. Ukkonen on vaan sen verran arvaamaton ja saattaa paukahtaa yllättäen ja sitten meneekin tovi, että höppänä rauhoittuu. Nyt kuitenkin oltaisiin osasattu ennakoida paukuttelut, mutta puku saatiin puettua vasta ensimmäisten ennenaikaisten rytinöiden jälkeen.  Paukauksista seurannut tutina ja läähätys loppui nopeasti ja koko ilta sujui ihanan leppoisissa tunnelmissa. Tokikin paukkupaitareppana nöpötti kyjessä kiinni, mutta levollisesti koisaillen. Ainoastaan lähimpänä paukahtaneet raketit saivat hetkeksi pään nousemaan ja korvat hörölleen. 

Ihan mahtava keksintö tuollainen ja tehoaa myös muihinkin merkillisiin ahdistuksiin ja olemattomiin pelotuksiin. Nyt pitäisi vaan käydä ostamassa ihan koirille tarkoitettu paukkupaita, kun tämä on kissojen L-koon pusakka. Ostin kokeiluun sen, koska olivat puoleen hintaan ja muuta eroa ei ollut, kuin hiukan kapeampi rintamus. Se leveämpi rintaosa varmasti istuisi paremmin, joten pitänee hankkia ennen kesää ja ukkosia... niitä odotellessa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)