lauantai 17. tammikuuta 2015

Parempia uniaVaikka blogin puolella onkin ollut hiljaista, niin huushollissa on käynyt muutosten tuulet. Tiedätte varmaan, kun kotona jotkut pienet asiat, mitkä kuitenkin ovat aika merkityksellisiä, ovat vähän rempallaan ja huonosti. Ne ovat sellaisia juttuja, mitkä eivät ole kokoajan ja päivittäin mielessä, mutta tämän tästä kuitenkin ärsyttää ja silti niille ei tule tehtyä mitään. Jatkossa pääsette tutustumaan meidän kodin ärsyttävyyksiin ja miten olen niitä ratkonut viime päivinä.

Ihan ensimmäisenä meille hankittiin uusi patja/petari sänkyyn. Kas siinä kaunis ja todenmukainen kuva makuuhuoneesta... meillä ei nimittäin ikinä pedata sänkyä, joten mitä sitä petaamaan kuvaakaan varten... No joka tapauksessa meillä on aina ollut ongelmana hyörivät ja pyörivät lakanat ja paikaltaan valuvat petarit. Mökille hankittiin viime kesänä Ikeasta tällainen paksumpi patja petariksi ja muotoon ommellut lakanat. Yhdistelmä todettiin varsin hyväksi ja toimivaksi ja nyt vihdoin saatiin patja hommattua myös kotiin.

Ja sitten ne yhdet jutut, mitkä aika-ajoin raastavat hermoa; nimittäin energiansäästölamput. 10 000 tuntia! No niin varmaan, hyvä jos tuhannen tuntia toimivat. Viime kerralla, kun ostettiin lamppuja laitoin kuitin ja pakkaukset päivämäärineen talteen ja taatusti palautan ennen aikojaan hajonneet. Tämäkin kuvan Meagaman oli jo valmiiksi säpäleinä. Harmi vaan, kun ei ole mitään muistikuvaa,mistä lamppu on ostettu ja koska.

3 kommenttia:

 1. Ootko omista kuvista tehnyt nuo päätytyynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne on ihan jyskistä ostettuja tyynyjä. Tuosta tunnisteista makkarin kohdalta löytyy päädyn väkertämisestä postaus.

   Poista
  2. Muistui mieleen tuo postaus, kiva idis edelleen.

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)