lauantai 11. huhtikuuta 2015

Yliveto juttuja


Ihan ensteks yliveto juttu on se, että perjantaina tuli 7kk täyteen tupakoimattomuutta. Tai no, on siihen 7 kuukauteen mahtunut muutama juhlan hetki ja näyttää kovin mahdottomalta tuo viihdekäytön lopettaminen... Ei sen kyllä mahdotonta pitäisi olla ja tokihan siihen pitäisi pyrkiä. Yksi edistysaskel on kyllä otettu, eli olen päässyt eroon myös korvaushoidosta ja nyt jo toista kuukautta ilman mitään nikotiinipastilleja. Siihen on löytynyt tilalle sopivan pahan makuiset pastillit, ettei niitä tule koura kaupalla popsittua.  


Toinen yliveto juttu on taas odotettavissa ensi viikolla. En tiedä miksen ole tätäkään keksinyt ennen tai saanut aikaiseksi... Meillä käy nimittäin nykyään ammattilaiset siivoamassa huushollin kerran kuukaudessa. Ei enää stressiä siitä, ettei ehdi tai jaksa kuurata lattioita ja kihnata pölyjä. Muutaman kerran kun imuroi suurimmat karvat siivousten välillä ja pitää pöytäpinnat siistinä, niin pysyy huusholli aika kivassa siivossa. Sillä hyvällä, mitä kessuttelun lopettamisella säästää, voisi ottaa siivouksen jopa kahdesti kuussa. 


5 kommenttia:

  1. Onnittelut sauhuttelun lopettamisesta! Ja ihan kade olen tuosta siivousavusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Konkretisoituu aika hyvin se miten paljon sitä on sauhutellut rahaa savuna ilmaan ja toivottavasti tämä luksus auttaa pitämään kiinni päätöksestä :)

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)