maanantai 29. joulukuuta 2014

Vempain

 Olen tiennyt vempaimen olemassaolosta kyllä, mutta en ole sellaista missään koskaan nähnyt. Törmäsin sattumalta vempaimeen eli nyppyleikkuriin sittemmin, kun tilasin puolia ompelukoneeseen ja päätin samalla sijoittaa muutaman euron ko. masiinaan. Voin kertoa, että ei ollut yhtään turha sijoitus! 

 Kun ollaan tässä alkuvuodesta lähdössä vahvasti shoppailukeskeiselle matkalle, niin päätin joskus syksyllä, etten ostele uusia vaatteita, ellei ole ihan pakko. Se on vaan niin, että nykyään muka laadukkaatkin vaatteet menevät aika nopeasti nypylle saati sitten halppikset. Nyppyleikkuri lojui laatikossaan aika pitkään, kunnes yhtenä päivänä päätin koittaa sitä yhteen lempi paitaan, mikä oli jo aivan kulahtanut. Hittolainen, että olikin tehokas peli ja Finnwearin tunikasta tuli, kuin uusi. 

Tästä innostuneena olen käynyt pikkuhiljaa vaatteita läpi ja nypyt häipyvät tuosta vain leikkurin säiliöön. Kävinpä vielä korjaamassa säkillisen housuja, mitkä olivat nitkahdelleet sieltä täältä tai käyneet suuriksi yms. ja taas on käyttökelpoista loimea heittää ylle. Kyl vaan ihminen voi olla tyytyväinen tästä varsinaisesta ekotekovempaimesta! 


2 kommenttia:

  1. Pitäiskö itsekin hankkia??? Mistäs moisen hankit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen :D http://www.ompelijanmaailma.fi/verkkokauppa/index.tmpl?tuotehaku=1&tuotehakuehto=nukkaleikkuri

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)