perjantai 21. syyskuuta 2012

Ihana syyspäivä

Väijyssä

Tänään jäis salit ja muut kuvitellut vapaapäivän ohjelmat sivuun, kun ilmat osoittautuivat kauniimmaksi, kuin aikoihin. Olemme viettäneet koirien kanssa koko päivän pihalla ja tyypit ovat puuhastelleet omiaan ja minä ruokonnut nurkkia ja istutellut sipuleita. Kun se sali tosiaan jäi väliin, niin ajattelin testata miten tehokasta liikuntaa tuo pihalla kuhkiminen on. Sykemittarilla 1,5h puuhasteltuani tuloksena oli -440kcal. Vähän pienemmän kulutuksen saa aikaiseksi kun äheltää salilla 45min veren maku suussa... Pihalla ei edes huomaa sykkeen nousemista ja hikikin haihtuu taivaan tuuliin. Hyvää hyötyliikuntaa siis tämä puutarha harrastus ja voittaa 6-0 tehollaan kaikki jumpat ja pumpat. Meinaan vaan, kun tänään tossa vaan vähän kuljeskelin kotskärryjen kanssa ja raahailin muutamaa säkkiä ja mistään perus raskaasta ei voi puhua, kuten ruohonleikkuusta saati jostain maan muokkaamisesta.


4 kommenttia:

 1. Kaunis pilvikuva. Söpö tuo sinun vakooja. Missä sen kaveri luuraa? Se joka makoili takan edessä tuon kaverina...Mukavaa viikonloppua! Täällä Itä-Suomessa on kaatosade ja puutarhatöitä pitäisi saada tehtyä.

  VastaaPoista
 2. Patu luuraa jossain puskissa ja Pimu harrastaa väijyntää ja yllätyshyökkäyksiä toisen raukan päänmenoksi... meillä on aikamoinen valtapeli käynnissä, kun Pimu on ottamassa kruunua itselleen, kuten tosin nartun kuuluukin.

  VastaaPoista
 3. Hauska tieto tuo energiankulutus puutarhapuuhissa, kyllähän siitä on jonkunlaista mutua itselläkin, mutta sykemittarin kanssa en ole koskaan tajunnut asiaa tutkia... siispä ulos rapsuttelemaan ja kupsuttelemaan, aina kun voi :)

  Huikea pilvikuva, voi jeskamandeera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se aika yllättävä ja perin motivoiva havainto :D

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)