lauantai 29. syyskuuta 2012

koiran elämää

 Pikkupirpana sai veljeltään tämän vanhan villanutun ja se päällä kelpaakin telmiä niin, että tanner tömisee. Pimu on sellainen vilukissa, että viettäisi vaan kaiken aikansa peiton alla ja aivan kyljessä kiinni. Patulla onkin jo viime talvesta sakka käytössä ollut jussipaita, mikä on kyllä hieno, kuin mikä. Itse hän ei toki sitä juurikaan arvosta, vaan itsensä ja toisen riisumista suoritetaan suurella vimmalla. Villanutut saavat aikaiseksi ihan hervottoman painikisailun, missä saa olla silmä kovana, ettei neulokset mene rikki.

Pirpanalla alkoi 3. juoksu ja kuinka yllättävää, että taas meillä kävi tällainen tuuri, että nartulla on 4kk kierto... Sama oli edesmenneellä pariskunnalla ja toinen joutuu olemaan hoidossa ihan liian monta viikkoa vuodesta. Vielä pitäisi koittaa muutama päivä selvitä kotioloissa, mutta aika raskaaksi alkaa tuon Patun touhut muuttua, kun koko ajan on kuljettava nenä kiinni toisen pyrstössä, eikä toista kiinnosta yhtään lähentely yritykset... Onneksi on mamma, joka ottaa koiruudet tarvittaessa aina hoitoon. Hotopaikkaa tarvitaan näiden juoksujen ja matkustelujen vuoksi aika usein ja nyt kun matka ja juoksut ovat taas samaan aikaan, niin niitä hoitajia tarvitaan useampi.Mensumasis

10 kommenttia:

 1. Komiat on villapaidat! Oletko itse kutonut?

  VastaaPoista
 2. En ole.. mun kutomistaidot rajoittuu kaulaliinan tekemiseen ;)

  VastaaPoista
 3. Meijän iskä on Pohjanmaalta, niin olispa komee tommonen Jussipaita. Aivan mahtava. Karseita tommoset juaksuajat. Ei me kyl jaksettas koko ajan juasta. ;)

  VastaaPoista
 4. Hienot villapaidat. On se ankeeta tuo naisen elämä aina välillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ankeeta on mut taitaa olla evakkoon joutuneella Patulla vielä ankeempaa ;)

   Poista
 5. Näyttää siltä, että pitäisi alkaa tehtailemaan noita jussi -paitoja enemmänkin.. :D

  VastaaPoista
 6. Näyttää siltä, että pitäisi alkaa tehtailemaan noita jussi -paitoja enemmänkin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varmasti olis menekkiä :D Mut vuoden päästä ku tipunen on lopullisissa mitoissaan, ni tilaan sitten hälle sen pinkki-harmaan jussipaidan :)

   Poista
 7. Koirat on aina aika hellyyttäviä villapaidat päällä. Ja onhan se hyvä, että pysyy lämpinä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varsinkin tää meijän neitokainen on ihan nakunapa ja vilu iskee tosi nopeasti.

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)