keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kierroksella taas..

Tarkoitushan oli vain käydä hakemassa tämä tuoli, minkä sain napattua fb-kirppikseltä ja sitten suhauttaa samalla ripsihuoltoon... Mutta kun matkan varrella on useampi kirppari, niin pitihän ne käydä kollaamassa.  Mukaan tarttui heti ensimmäisestä tämä virkattu matto, mikä päätyi nyt väliaikaisesti toimistoon. Toimiston sisustus on edennyt sen verran, että pöytätaso on tilattu ja sitä odotellessa. Kolmisen viikkoa takaperin löysin nämä Martelan laatikostot tori.fi kautta. Vähän olen mietiskellyt, että pitäisiköhän ne tuunata jotenkin, mutta hyväkuntoista viilupintaa on vähän sääli lähteä  maalailemaan ja onhan ne oikeastaan oikein hyvät noinkin. Jos oikein viitseliääksi ryhdyn, niin saatan vaihtaa vähän paremman näköiset renkaat niiden alle.

Mutta takaisin kirppislöytöihin... Viimeksi ostamalleni lasipurnukalle löytyi pari ja siinä ne nyt ilahduttavat kynttilälyhtyinä. (Pöytätuukina toimii muuten jostain haalimani pikkuiset matot.) Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä päätin vihdoin ostaa Arabian SN-ruukun, joita olen vilkuillut sillä silmällä jo pitemmän ajan. SN_ruukku on Richard Lindhin suunnittelema ja sitä on valmistettu vuosina 64-85. Hinnat pyörii näissä isoimmissa siinä 30€ molemmin puolin ja jos halajaa kerä-kuvioisena, niin siitä  voi joutua pulittamaan jo lähemmäs satasen. Näitä on 5 eri kokoa ja kun muistelen minkä kokoisina näitä olen nähnyt, niin olisikohan tuo omani toiseksi suurin. Usein näistä puuttuu tuo aluslautanen ja silti niistä kehdataan pyytää melkoisia summia. joku ystävällinen oli kuitenkin laittanut tämän myyntiin 7€:lla. Jotain siihen nyt tarvitsisi keksiä laitettavaksi, mutta ei meillä täällä pimeässä tuvassa oikein kasva mikään...4 kommenttia:

 1. Sinähän olet tehnyt paljon löytöjä. Nätti tuo vaalea tuoli.

  VastaaPoista
 2. Shopaholic taitaa kuvata mua melko hyvin... No onneksi se on nyt suuntautunut tohon kirppistelyyn, niin ei tuu turhan kalliiksi. Tuoli on kyllä nätti ja kankaatkin oli tosi priima kunnossa :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä taas! Lasipurkit näyttävät tosi kivoilta kivineen ja kynttilöineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on ihanan tunnelmalliset! Pitäs käydä jostain ostamassa sellasta vaaleeta hiekkaa, noihin muihin purkkeihin, että vois ottaa nekin käytöön...

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)