maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hyvä reissu


Mikäs sen paremmin piristäisi mieltä ja saisi unohtamaan tämän ilmaston, kuin kunnon kirppiskierros. 3 kirppistä kahlasin läpi, ja ainoataan yhdessä sai höllätä kukkaron nyörejä. Yleensä tulee käytyä useammassa paikassa samalla kertaa, koska en saa ikinä aikaa kulumaan puolta tuntia kauempaa yhdessä päikassa. Vaatteita en katsele ollenkaan ja silmä on jotenkin harjaantunut bongaamaan ne itselle mieluisat jutut. 

Paljon kivaa löytyy yleensä joka reissulla, mutta mä en suostu maksamaan vanhasta roinasta hullumaisia hintoja, vaikka se olisi millainen aarre tahansa. No nyt sitten kuitenkin sorruin  maksamaan vähän turhan paljon tuosta toisesta mallinukesta. 9€ on ehkä liikaa periaatteilleni, kun uuden saa 11€:lla ja kaiken lisäksi tuo laadukkaampi yksilö maksoi vain 2,5€. Mutta kun ne oli saatava molemmat... Tuunailin vähän tuota vasemman puoleista eli sitä kalliimpaa ja huonolaatuisempaa. Käryttelin tyyppiä kynttilällä ja hinkkasin vähän hiiltä pintaan, minkä jälkeen virutin ylimääräiset tuhkat. Niin se kalvakka kaveri sai vähän luonnetta, eikä näytä ihan muoviselta. 

Muita löytöjä oli ihana vanha reijittäjä, mikä päätyi toimiston rekvisiitaksi, kuten nuketkin. Kapine on tosin ihan käyttökuntoinen, joten ei se ihan pelkästään koriste tule olemaan. Sitten löytyi myös juustomuotti, jollaista olen katsellut jo jonkin aikaa, mutta aika kovia hintoja pyydetään niin uusista, kuin vanhoista. Tämä on ihan käyttämättömän näköinen, mutta ei kauaa. Olisi kiva löytää vielä toinen vähän isompi, niin saisi suuremmalle porukalle juustot yhdestä muotista. 






4 kommenttia:

 1. Nuo nuket onkin tosi mainiot noin parina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu ja siksi ne olikin pakko saada molemmat :D

   Poista
 2. Kivat nuket! Mitäs juustoa aiot tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä mikä sen juuston nimi on, mutta sellaista mihin tulee maitoa, kermaviiliä ja munaa. Meillä on aina jouluna sitä, mutta miksei sitä voisi tehdä muulloinkin :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)