keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Mysteeri

 Maaseudulla sitä on tottunut kaiken näköisiin tassuttelijoihin ja ihan omasta takaakin löytyy erinäisiä töpsöttelijöitä ja jälkien jättäjiä. On se susikin jolkotellut pihan läpi ihan näköhavainnolla ja joku sorkkaeläin, mikä tosin paljastui hetken ihmettelyn jälkeen isännän lenkkareiden kantapään jäljeksi... On jänistä, kettua, kärppää, oravaa ja naapurin kissaa...


 Mutta olin mä hetken, että mitä ihmettä, kun tutkailin kevään merkkejä ja näin ensin yhden ja sitten toisen ja lopulta kokonaisen jälkivanan kulkevan meidän pihalla kasvihuoneen ja omenapuun välistä kohti vanhaa puutarhaa... Onhan täällä heppoja vähän joka talossa, mutta mitähän ihmettä sellainen on tallustellut toisten kotipihalla :)


7 kommenttia:

 1. Juuri puhuin työkaverin kanssa, että välillä hänen heppansa ovat karanneet naapurin kasvimaalle tai golfkentälle. Hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onhan se naapurin heppakin käynyt ottamassa hullunkierroksia joskus tuossa meidän pihalla :D Mutta tää kaveri ei oo ollu kyllä yksin. Sen verran suoraviivaista kuljentaa on ollut ja samaa reittiä tultu takaisin :)

   Poista
 2. Hih! Teillä sitä sattuu ja tapahtuu!

  VastaaPoista
 3. Ootte melkoisen vilkkaalla liikenneväylällä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks näillä meidän karvakuonoilla ei ole minkäänlaista metsästysvaistoa... muuten oltais pulassa :)

   Poista
 4. Ohoh, siinäpä on tosiaan kavio tepastellut kaikessa rauhassa – tai mahdollisesti useampikin kavio samanaikaisesti ;)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)