tiistai 2. huhtikuuta 2013

WANTED!

 Mulla on pitkään kytenyt ajatus, että haluaisin pari 50-luvun nojatuolia olohuoneeseen. Niitä on muutama silmää hivelevä malli mitä himoitsen, mutta eipä niitä ole tullut vastaan oikein missään. Tietenkin kerran olen häärännyt kirpparilla yhden tuollaisen ympärillä, mutta ajatus haluamisesta ei ollut silloin vielä niin selvä ja se jäi sitten sinne. Harmittaa hulluna, kun oikeasti mietin pitkään ja pyörin sen vain 20 euroa maksavan tuolin ympärillä, että ostaisko vaiko eikö ja en sitten ostanut.

Toinen etsintäkuulutus olisi tuollaisesta rouheasta teollisuus henkisestä jakkarasta. Jonkinlainen ajatus kytee myös itse tekemisisestä, jos jostain vaan keksisi sopivat materiaalit tuohon jalkaosaan. Pentikin valikoimissa olisi kyllä tuon tyylinen jakkara, mutta jotenkin viehättäisi enemmän oikeasti käytössä ollut tai se itse tehty. Niissä 80-luvun kirjoituspöydän tuoleissa, jollaisella olen itsekin hikoillut läksyjä tehdessäni, olisi vähän tuon oikeanpuoleisimman jakkaran tyyliset jalat ja se jenka, millä säädetään korkeutta.. Sellaisesta voisi ehkä saada tuunatuksi jotain tuohon suuntaan.

Jokainen vihje ja idea otetaan kiitollisena vastaan! Jos törmäilette myyntipalstoilla tai Turun seudun kirppareilla näihin juttuihin niin huikkaathan.


5 kommenttia:

 1. Ikeassa on jokin tuollainen pyöritettävä jakkara, jonka korkeutta voisi säätää. Olen itsekin etsiskellyt jotain vastaavaa, sillä minullakin on tuollainen pukkijaloilla oleva työpöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä taidan tietää sen, mutta oliskohan se puinen... sellainen on ainakin ollut joskus ikean mallistossa.

   Poista
 2. Hei Susanna, bongasin sinut tuolta Sisustusmania - blogista. Olit kommentoinut hänelle keltaisesta pöydästä ja siitä, että työpaikallasi korjattiin Aallon pöydänpintaa kovalla linoleumiilla (muistaakseni?). Haluaisinkin nyt kysyä, että mahdatko tietää paikan, missä tuota pöydän pinnoitusta tehdään? Meillä olisi sama homma, en vain ole keksinyt, kuka työn osaisi tehdä. Kiitos sinulle, jos jaksat/kerkiät ottaa asiasta selvää! Terv. Villis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Villis! Laitoin kyselyä menemään asiasta joten palaillaan, kunhan saan tiedon :)

   Poista
  2. No niin, elikäs se pinnoite on Forbon Desk Top linoleum levyä ja se tilataan Forbolta ja asennuksen hoitaa esim puuseppä, jolla on tarvittavat tilat ja välineet.

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)