tiistai 2. huhtikuuta 2013

Muhammed ja vuori
 
Jos se kevät ei tule minun luo, niin sitten se on tehtävä itse. Terassilla on ollut tänään ihan t-paita keli ja melkein on voinut kuvitella jopa kesäisen päivän ja kärpäset. Päästyäni aamulla töistä, käväisin kaupasta hakemassa pikku Narsisseja. Ostin jo viime viikolla noita vähän isompia ja ne ovat ihmeen hyvin kestäneet yli 10 asteen yöpakkaset. Pientä luttistumista toki on havaittavissa, mutta eiköhän nekin siitä vielä avaudu.

Narsissien istuttamisen jälkeen seuraava operaatio olikin keinun laittaminen mukavaksi. Tilkkupeitto ja räsymatto saavat nyt ajaa asiansa, ennen kuin keksin jotain muuta pehmikettä pyllyn alle. Siinä filtissä on nyt sitten tulevan kesän värikoodit kesäkukka istutuksiin. Multicolor meininki saa levitä sisältä ulos ja odotan jo sormet syyhyten herkullisia väriyhdistelmiä. Keltaista ja vahvaa violettia, pinkkiä, sinistä, oranssia... kesä kesä, tule jo!!

6 kommenttia:

 1. Heippa kaima! Ensimmäistä kertaa blogiisi löysin tänään :)

  Todellakin, auringonpaisteessa on voinut kuvitella kevään olevan jo paljon pidemmällä, ainakin silloin on pitänyt silmänsä kiinni :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi :D tervetuloa vaan ja mä näin muuten ensimmäisen kärpäsen tänään, joten kyllä se kevät etenee!

   Poista
 2. Väriä pitää olla! Minullakin on kaikki sateenkaaren värit kukkapenkeissä. Ei tulisi mieleenikään tehdä jotain kaksiväristä puutarhaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun puutarha on ollut kyllä yksi innoituksen lähde :)

   Poista
 3. Ihana kevät sulla onkin nyt siellä <3

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)