sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Ihan lapsellista


Tällä viikolla Kuusilehdossa on vilissyt pieniä jalkoja oikein urakalla. Veljen tytöt olivat alkuviikosta potemassa vesirokkoa meillä. Onneksi tytöt eivät olleet kuumeessa tai muutenkaan kipeän oloisina, vaan ainoastaan kutka oli kiusana. Karvalapset rakastavat pikku prinsessoja, eivätkä prinsessat ole moksiskaan koiramaisista hellyyden osoituksista. 


Viikonloppu onkin sitten mennyt tukiperheilyn merkeissä. Ohjelmassa on ollut Mehukati-lastenmaailmassa temmellystä, piparin leivontaa leffaa ja herkkuja. Hiukan on intouduttu myös askartelemaan... Itse koitin miten onnistuu origami timantin taittelu ja pienien hankaluuksien kautta syntyi hiukan surkea liimaklönttinen harjoituskappale. Ulkomuoto on kuitenkin sen verran kiva, että taidan hankkia jotain nättiä paperia tuon printtipaprun tilalle ja jos saisi tehtyä jouluksi jonkinlaisen mobilen... 

mm. Koti Aurorassa-blogista löytyy ohje

Koirat ovat tietenkin aivan uuvuksissa tämän raskaan velvollisuuksien täyteisen viikon jäljiltä :) 
(kyllä vaan odotankin, että saan uuden puhelimen, jos sillä saisi vähän paremman laatuisia kuvia...)


2 kommenttia:

 1. Outs, vesirokon kutka ei koskaan unohdu :(
  Ainakaan koirapelkoa ei ole prinsessoille päässyt kehittymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti sairasti rokon kun odotti minua ja sen vuoksi ilmeisesti olen välttynyt koko vesirokolta kokonaan :D Prinsessat ovat tottuneet tykinkuulien touhuihin vauvasta saakka ja osaavat asiantuntevasti häätää häiriköt kimpustaan tarpeen tullen :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)