lauantai 6. joulukuuta 2014

Sinivalkoista


Kiireisen itsenäisyyspäivän päätteeksi pitänee esitellä taannoinen kirpputori löytö. Ei varmaan ole mikään yllätys, että tämä kuvio, mikä iski mielyttävyydessään silmiin, on  oman suosikkini Raija Uosikkisen suunnittelema. Tähti koristetta on käytetty vuosina 1968-1971 AR-mallin astioissa ja sitä löytyy kolmea väriä. Itse pitäisin eniten keltaisesta ja sen vuoksi tämä iso tarjoiluvati saattaakin päästä uuteen kotiin jossain vaiheessa. Oli vaan pakko kahmaista se itselle, kun lähes ilmaiseksi oli tyrkyllä. 


 Toinen sininen ihanuus, mikä odottaa työstöä, olisi tämä Saksasta saapunut verhoilukangas. Eli syksyllä hankkimani nojatuolit pönöttävät edelleen tuossa ihan alkuperäisessä kunnossaan... Nyt sitä ispiraatiota ja touhun puuskaa odotellessa. 


4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että joku muukin odottaa inspiraatiota ompelu-/verhoiluhommiin :). Minun pitäisi ommella uudet huput kuuden ruokapöydän tuolin päälle. Kaupan valmiit eivät tietenkään satu sopimaan omaan makuun. Inspiraatiota vain vielä puuttuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon, että saisin nyt edes inspiraation purkaa ne tuolit ja veidä puuosat työstettäväksi. Tuolien verhoiltava osuus olisi kyllä aika helppon näköinen, mutta omepelukoneen kanssa on vähän ropleemia, joten voi olla, että ammattilainen saa hoitaa homman. Lykkyä pyttyyn niiden tuolin huppujen kanssa :)

   Poista
 2. Hieno kirpparilöytö! Sinulla onkin iso urakka odottamassa, en ole koskaan verhoillut, mutta kuvittelen, että se on tarkkaa puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, että kiikutan kankaat ja verhoiltavat osat ammattilaiselle... Nimittäin ompelukoneen puola on rikki, enkä ole löytänyt sopivaa, toivottavasti 3. kerta toden sanoo.

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)