perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulua kotiin


 Meillä on menty monet joulut todella low-key meiningillä ja koristelut ovat olleet minimissään. Nyt sain jostain pikku ällin ja ripustin oikein lasisen tähden peikonpähkinään, ostin jo tämän vuoden toisen amarylliksen pönöttämään pöydälle ja kaiken kukkuraksi hain kuusen metsästä. 


Siinä se on, meidän huikean komea joulukuusi! Olisitte nähneet, kun nuohosin tuolla pimeässä metsässä otsalamppu päässä etsien sopivaa maljakkokuusta... Minä, jota ei hevillä saa pimeälle pihalle, saatan sopivan päähänpinttymän seurauksena taipua vaikka mihin :) 6 kommenttia:

 1. Kaunis. Mä hain viime viikonloppuna männy terassille vaasiin ja nyt olis myös hinku saada oikea kuusi joulukuuseksi metsästä. Sinä teit sen, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla koskaan joulua kotona, joten oikein kunnon kuusi on jäänyt hankkimatta. mutta olishan se kiva. meillä on aina ollut perinteenä, että mamman metsästä haetaan kuuset. Meiltä saattaisi löytyä ihan oikea joulukuusi tästä ihan omaltakin tontilta :)

   Poista
 2. Oikein komea kuusi, minulla on ollut maljakossa pieni kuusi jo kuukauden. Nyt kun lunta on paksusti maassa tuli vähän joulumieli ja voisi innostua koristelemaankin lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä maljakossa majailevia pikku kuusia on näkynyt muutaman vuoden ajan blogeissa ja kavereiden kotona. Itseäni viehättää kauheasti nuo jäljelle jääneet juuret :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)