torstai 11. joulukuuta 2014

Valoa tunnelin päässä


Tässä on ollut melkoiset kelit viime päivinä ja eilen ei tainnut päivä valjeta lainkaan. Täällä värjöteltiin sisätiloissa suojassa myrskyltä ja varauduttiin sähkökatkoihin, joita ei onneksi tullut yhtä pientä lukuun ottamatta. Tänään näkyi kuitenkin hetkellisesti kirkasta sinistä taivasta ja samalla on alkanut näkyä myös pientä valon pilkahdusta tässä ankeassa  marrasmasennuksessa

Itse asiassa jos totta puhutaan, niin koko ankeus vaikuttaisi olevan kokonaan selätetty :) Eilen laitoin jo vähän joulua kotiin ja tänään on pitkästä aikaa ihan kuvaamalla kuvattu. Viime sunnuntaina starttasi vihdoin menestyksekkäästi kesäkilojen karistus-projekti (parempi myöhään, kuin ei milloinkaan...) Lisäksi olisi tarkoitus piiskata itsensä irti sokereista ja pikkiriikkisen lisätä hifistelyä.


 Joskus viime keväänä innostuin smoothieista, mutta se lopahti siihen, että monitoimikoneen tehosekoitin poksahti hajalle viikunan jumiuduttua teriin. Sain sellaisesta tutkimushaastattelusta tuossa jokunen aika takaperin S-ryhmän lahjakortin ja sillä kävin ostamassa uuden myllyn. Muutaman kerran olen laitetta nyt testannut ja on kyllä tehokas peli! 

Lehtikaali on kuulemma trendikäs rehu ja varsinainen ravinnepommi. Smoothien joukkoon se ainakin sopii varsin hyvin, eikä maistu mitenkään erikoiselta. Toinen uusi lisuke on Opti-MSM  jauhe, minkä otin nyt mukaan lisäravinnevalikoimaani, koska rikki tekee hyvää nivelille, iholle ja immuunijärjestelmälle ja niiden kaikkien tukemiseen itselläni on iso tarve. Smoothien pohjana käytän tällä hetkellä ihan maitoa ja sitten tuota ViShape shake jauhetta. Taidan kertoa myöhemmin siitä lisää ja kesäkilojen irrottelusta. 
2 kommenttia:

 1. Ihanan toivorikas postaus näin harmauden keskelle :)

  Ootko koskaan kokeillut kauramaitoa? Mä tykkään siitä ihan älyttömästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi käyttää viljoja, mutta mantelimaito on mun suosikki! Eilen kävin hakemassa sitä muutaman litran ja ajaa hyvin asiansa tuossa smoothiessa :D

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)