maanantai 28. tammikuuta 2013

Block

Meille muutti jälleen uusi valaisin... Harri Koskisen suunnittelma Block valaisin. Tuote on ollut 6-7 vuotta markkinoilla ja siitä on tullut jo näin lyhyessä ajassa pohjoismaisen muotoilun klassikko. Olen pitänyt tästä valaisimesta kovasti ensinäkemästä saakka, mutta se ei ole kuitenkaan ollut mikään intohimon kohde. Sain joulun alla kaverilta vinkin, että Kodin kuvalehdellä on tarjous, mihin kuuluu lahjana mm. ko.lamppu. Ei siinä tarvinnut paljoa miettiä, kun tilaus lehdestä lähti anopille joululahjaksi ja minä sain uuden ihasteltavan kotiini. Tarjous on muuten edelleen voimassa ja muitakin tosi kivoja lahjoja tyrkyllä täällä.


3 kommenttia:

 1. Tuo on sitten jännän näköinen valaisin. Tosi simppeli, mutta ehkä just siksi niin mielenkiintoinen :) Kiva maailmankartta tuolla taustalla muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin ja siitä tulee vielä tosi miellyttävä valo, aika kirkas, muttei kuitenkaan häikäisevä. Mähän olen ihan hurahtanut maailmankarttoihin ja karttapalloihin... Toi kuva on printattu sinätarrakaupan tuotekuvasta. Olis niin hieno saada koko seinän kokoisena tuo, mutta ei meillä ole missään tilaa sille, joten oli tyydyttävä tuohon minikuvaan.

   Poista
 2. Hieno lamppu! Aika mukava tilauslahja..

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)