torstai 24. tammikuuta 2013

Lämpö lähenee3. Thaimaan matka alkaa kolkutella ovella ja kaikki valmistelut on tehty. Lentoliput, hotellien varaukset, koirien hoitopaikat sovittu, uusi rinkka ostettu ja rokotuksetkin päivitetty. Ensimmäistä kertaa lähdetään reissuun ilman matkalaukkua ja päädyin ostamaan oman rinkan. Isännällä olikin rinkka jo olemassa, oikein viimisenpäälle kasari Halti. Itse päädyin tuollaiseen edulliseen Savotan malliin, mikä täytti omat kriteerini täydellisesti. Simppeli ulkonäkö, 65l tilaa ja ennen kaikkea se, että rinkan saa kokonaan auki myös edestä. Kantomukavuuskin on ihan siedettävä ja riittävä, kun ei olla mihinkään vaeltamaan menossa.

Helsingistä lennetään Bangkokkiin, missä ihmetellään taas 3 yötä ja sieltä lennetään Air Asian siivillä Phukettiin. Vähän jännittää lentäminen ylipäätään, mutta tuo sisäinen lento lähes kauhistuttaa... Phuketissa ollaan myös muutama yö ja siirrytään sieltä viikoksi Koh Lantalle. Lantalta Phi Phille ja viimeiset yöt vietämme Ao Nangissa.

Ao Nang ja Bangkok ovat ainoat tutut kohteet tällä kertaa. Ihan uusia juttuja tulee tuon sisäisen lennon lisäksi siitä, että pitäisi sitten lautoilla siirtyä phuketista saarille ja saarelta toiselle jne. Paluu päivä tulee olemaan luultavasti hermoja raastava... Ao Nangista taksilla Krabin kentälle- Krabilta lento Bangkokkiin- Bangkokissa taksilla kentältä toiselle- paluulento Suomeen ja välilasku Hong Kongissa. Hyvin me ollaan varattu siihen aikaa, mutta aika monta muuttujaa tuossa on. Mutta eipä mietitä sitä vielä :)

11 kommenttia:

 1. No, sanon painavan sanani.. Musta ei olisi tuollaiselle matkalle, muttei onneksi tarttekaan! ;0) Sinulle toivotan oikein turvallista ja mukavaa matkaa! Postaile kuulumisia, jos voit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitemmällä reissulla on kiva vaihdella paikkaa, mutta on siinä oma vaivansa... kyllä mä varmaan laitan jonkun kerran kuulumisia kun kone tulee kuitenkin otettua mukaan :)

   Poista
  2. Vielä täsmennys tuohon edelliseen. Tarkoitin sitä, etten kestä epävarmuutta, kun stressaan kauheasti. Viittaan siis noihin jatkoyhteyksiin yms..Pitää olla aina selvät sävelet, tai menee omat ja kaverin hermot siinä sivussa. Ei olisi meikäläisestä siis Amazing raceen! Taatusti näet ja koet paljon!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä on kova kuume, eikä yhtään helpottanut teijän kuvia katsellessa...

   Poista
 3. Kivaa, antoisaa, jännittävää ja hauskaa sekä turvallista reissua teille! Noista kohteista ainoastaan Phuket tuttu ajoilta, jolloin siellä ei vielä ollut niin hirmuista massaturismia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis ihana löytää sellanen massaturismin ja autenttisuuden välimaastosta joku ihana paikka... mä kuitenkin kaipaan tiettyjä palveluja ja mukavuuksia, mutta hirveä ryysis ei ole kivaa. Toivottavasti se löytyy tältä matkalta :)

   Poista
 4. Uijui, hyvältä kuulostaa! Hauskaa ja antoisaa matkaa teille, jäämme tänne vihertämään (kasvoista).

  (Olen käynyt kaikissa muissa mainitsemissasi paikoissa paitsi Koh Lantalla, mahtavaa nähtävää kaikkialla.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krabin seutu on niin upeaa! Ei se Siiaminlahden itäranta ollut ollenkaan niin visuaalinen elämys, mitä Krabi...

   Poista
 5. Turha jännittää noita sisäisiä lentoja. Matkustettiin Air Asialla Phuketeista Kuala Lumburiin ja takas ja matkat sujuivat loistavasti ja edullisesti ;D Mahtavaa matkaa!!! -Laura

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)