lauantai 12. tammikuuta 2013

Hiljaiseloa

 Me ollaan oltu vaan ihan blaah ja kituutettu tätä talvea eteenpäin. Mitään kummempaa ei olla tehty, paitsi elelty matkaunelmissa ja tehty suunnitelmia ja järjestelyjä. Siksi täälläkin on ollut niin hiljaista viimeisen kuukauden ajan... No nyt alkaa taas energiat palautua ja kamerakin on ollut käytössä, joten postauksia tulee tulevan 3 viikon aikana varmasti. Sen jälkeen olenkin koko helmikuun heilumassa kameran kanssa pitkin Thaimaata ja jos oikein aikaa on iltaisin, niin olisi kiva päivittää matkakertomusta jo paikanpäältä...


6 kommenttia:

 1. No, oon tässä jo ihmetellytkin, mihin olet joutunut...Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun on kaipailtu :D Oikein hyvää vuoden alkua sinne myös! Mä alan nyt kaivelemaan sun ja muiden vanhoja postauksia menneeltä kuukaudelta, kun en ole jaksanut edes nautiskella muiden aktiivisuudesta ;)

   Poista
 2. Olikin jo ikävä sun juttuja! Ihanaa ja kärsivällistä reissun odottelua! Mä täällä ihan hitusen kateellisena, vakavaa matkakuumetta sairastavana odottelen jo Thaimaa-kuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja eipä muuta, kuin sitten poimimaan vinkkejä ja fundeeraamaan omia tulevia matkoja :)

   Poista
 3. Aion ehdottomasti boikotoida Thaimaa-postauksiasi, sillä en halua enää kaivata kaukomaille yhtään pisaraa tätä enempää :) On ki-du-tus-ta katsella ikivalkoista maisemaa, joka pimenee jo klo 16 mustaksi aukoksi, jossa vain pakkanen pitää ääntä. Voi sanonkomämikä.

  Mutta ihanaa reissua teille, luen ne postaukset sitten kesällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin saan kiinni tuosta sun tunteesta.... Kyllä tää talvi on niin kökköä. Maaliskuussa saa alkaa sitten jo istutuspuuhat ja tulevaan kesään valmistautumisen :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)