keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kirppistelyä


Käväisin pikaisesti kolmen kirpparin kierroksella ja mukaan tarttui melko ihanat vanhat punnukset ja muutama pitsiliina. Punnukset tulee työn alla olevaan toimistoon ihan vaan koristeeksi. Tekisi mieli etsiä vielä sellainen ikivanha kirjoituskone, mutta en ole vielä törmännyt moiseen... Tuosta ylimmästä kuvasta saisi muuten aika hienon kanvastaulun tai jos ihan vaikka itse maalaisi.. täytyykin pistää mieleen, kun, joskus taas niihin puuhiin ehtii.

Sitten nuo pitsiliinat... Mulla on joku idea syntymässä, mihin niitä tarvitsen, mutta en nyt vielä tiedä mikä... Joku isompi juttu, ehkä lampun varjostin, päiväpeitto, pöytäliina tai jotain. Pitsiliinoja on kirppiksillä myytävänä vaikka ja kuinka ja olen niitä hipelöinyt monesti ennenkin, mutta nyt sitten vasta päädyin niitä ostamaan. Pitäisi vaan jatkossa etsiä niitä aktiivisesti ja juuri tällaisia vähän tukevampia versioita. Värilläkään ei ole väliä, kun ne voi sitten vaikka värjätä. Sellainen kokonaisuus, missä olisi valkoisen eri sävyissä kaiken kokoisia liinoja, voisi olla kyllä aika hieno... Kun nyt vaan keksisi mikä se kokonaisuus olisi!


5 kommenttia:

 1. Oijoi, miten hienot löydöt! Mä olen tuollaisia liinoja hyödyntänyt joskus koristetyynynpäällisiin, tuli aika kivoja :) Pitääkin taas alkaa metsästämään noita, kunhan tästä kirpparille asti joskus pääsisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynynpäälliset kävi myös mielessä ja jonkun vanhan vaatteenkin vois tuunata... Näistähän olis vaiks mihin :D

   Poista
 2. Päiväpeitto vois olla aika kiva, värjäisin ehkä harmaaksi tai lilaksi. Jossain näin verhokapan tehtynä erikokoisista pitsiliinoista, aika jännä sekin. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis kyl komee! Täytyy kyl tunnustaa, että meillä ei oikein koskaan pedata sänkyä... No ehkä joskus jos tulee vieraita :p

   Poista
 3. Äitini on virkannut tuollaisia liinoja. Hienot punnukset.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)