keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kevään värit

Siinä ne olis, meijän tulevan kevään olkkarin värit... Nahistuneista tulppaaneistakin se ajatus voi lähteä... Olen koittanut katsella verkkokauppojen valikoimia koristetyynyistä ja torkkupeitoista, mutta ei ole oikein mikään vielä iskenyt. Mitään kovin hentoista tai helposti rispaantuvaa tms. ei voi ajatellakaan, koska me maataan täällä tyynyjen keskellä koko sakki eli koirat ja kaiket. Täytynee katsella reissussa, jos löytyis jotain ihania tyynynpäälisiä ja jos ei löydy, niin sitten vaan kauppoja koluamaan, kun tullaan kotia.
Olohuoneen mattokin on taas ihan kauheassa kunnossa ja kaipais pesulaa. Mutta kun noiden kolmen sontsiaisen kanssa elelee, niin pakko se vaan on jotenkin sulattaa, ettei sitä mattoa voi montaa kertaa vuodessa pesettää...


8 kommenttia:

 1. Joko reissu lähenee? Koirien kanssa kuluu mattoja yllättävän nopeasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän yli viikko vielä... Meillä on vähän turhan vaalea toi matto, mutta on se silti parempi, kuin aikaisempi karvalankamatto.

   Poista
 2. Herkulliset värit, kyllä noilla kelpaa sisustaa :) hakeminen on kyllä välillä tuskallista, jos tiettä sävyä etsii, pitää nähdä oikein vaivaa, mukavaa loppuviikkoa sinulle .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja toivottavasti just ne oikeet tyynyliinat vaan ilmaantuu eteen juuri silloin, kun on aika :)

   Poista
 3. Nättiä nättiä, kyllä noista sävyistä tulee ihana olotila! Ja todellakin, kahden sintsisontsiaisen kanssa täytyy vaan hyväksyä, että mattoja joko pestään niin usein kuin mahdollista tai sitten vaan mennään ja hankitaan aika ajoin uusi. Mitään käsinsolmittuja afganistanilaisia ei tähän taloon valitettavasti taideta koskaan saada...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä toi isäntä, mikä tuntuu sotkevan ja murustelevan tai läikyttävän samalla mitalla, kuin kaks koiraa karvastaa ja tahmastaa ja töhnästää :)

   Poista
 4. Ihanat värit. Herkkää, muttei kuitenkaan imelää! Ja sama on kissaperheessä - paitsi ettei kissa pelkästään roskaa - se myös kurittaa matot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkää ja raikasta se on se kevään ydin :) Et kuule usko, mutta meillä onb myös tänään sitten kuritettu mattoa, eli järsitty yhtä kulmaa :/ Ei onneks pahasti, mutta kuitenkin..

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)