tiistai 15. tammikuuta 2013

Think pink!

 Kausirisu sai uudet vaatteet ja vuoden ensimmäiset tulppaanit piristävät tätä viikkoa. Nuo vanhat lasipurkit toimivat näemmä ihan hyvänä ja käytännöllisenä maljakkona. Tulppaanien kanssa joutuu aina vähän hääräilemaan, että ne saa säilymään mahdollisimman pitkään. Liru vettä maljakon pohjalle ja yöksi voi siirtää jääkaappiin tai johonkin viileämpään, niin eivät kasvata vartta ihan hulluna. Kimppu pysyy n. viikon hyvänä, kun joka toinen päivä leikkaa uuden imupinnan ja vaihtaa veden.

Vihreä ja vaaleanpunainen... voiko olla enää enempää keväisempi väriyhdistelä. Mietinkin, että pitäisikö vaihtaa nyt jo ennen, kuin lähdetään reissuun nuo sohvatyynyt kevään väreihin... Omenan ja limen vihreää parilla vaaleanpunaisella tyynyllä, olis ehkä niiden tämän vuoden kevät/kesä vaatetus.

4 kommenttia:

 1. Samanvärisestä tulppaanikimpusta nautin minäkin viikon verran. Sulla on hyvä, kun on jotain kivaa, mitä odottaa lähitulevaisuudessa. Reissunne kuulostaa ihanalta jo näin etukäteen...kuukausi valossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanien seurassa on mukava huumailla tulevasta keväästä :)

   Poista
 2. Ihana tuo kausirisusi! Mä tykkään risuista ja oksista kovasti, mutta eihän ne meillä menesty. Kissat rakastaa liikaa ;) Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekws meillä ei oo ihan yhtä notkeita nuo elukat, koska meidän koiruudet rakastaa myös risuja :D Klapit sitten saavatkin kyytiä ja monta kertaa viikossa saa kerätä hammastikuiksi revittyjä polttopuun palasia, kun kavereilla on ollut vähän tylsää...

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)