sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

KaikenlaistaPersaukisenakin saa nautiskella hyvistä hankinnoista, kun on oikeat shoppailukohteet. Taas on tullut koluttua parit kirpputorit ja Riihimäenlasin purnukat saivat seurakseen ensimmäisen ison purkin. Hintaa oli 8€, mikä oli taas ihan siedettävä verrattuna 20€ pyyntiin toisesta samanlaisesta, mihin törmäsin kierroksen alussa. Ei näitäkään mitään ihan pilvin pimein ole tarjolla, mutta kivasti kuitenkin, paitsi vihreitä.
Mä niin haluaisin tuota isompaa ja keskikokoista myös vihreänä, mutta en ole kyllä törmännyt vielä missään sellaisiin.

Kirppikseltä löytyi myös muutamalla eurolla tuollainen kiva puutarhurin muistikirja. Siihen saa sitten kirjata siististi ylös mitä kuinka ja milloin on tullut mitäkin häärättyä. Vanhoista muistiinpanoista muuten katsoin, että lumet ovat kokonaan sulaneet viime keväänä 1.4! Eipä ole sulamisesta tietoakaan vielä..

Vaikka omaan harmillisen kalliin maun ja sijoittelen välillä viimeisiä pennosiniani johonkin sikahintaiseen klassikkoon, niin vastapainoksi nautin täysin siemauksin, kun löydän huippu halvalla jotain mieleistä. Tarjoustalosta löytyi toimistoon niin täydelliset kannelliset laatikot. Sinne saa isäntä lykätä kaikki kuittinippunsa ja muut pitkin huushollia pyörivät paperit pois silmistä.

En ollut kyllä alunperin ajatellut toimiston väreiksi niitä, miksi ne ovat nyt muotoutumassa. Mintun vihreä ja tumman punainen... aika erikoista, mutta ei kai se sitten haittaa, jos lopputulos mielyttää omaa silmää. Siihen on toki vielä matkaa ja tuota viheriäistä pitäisi saada ainakin jossain muodossa lisää.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat nuo lasipurnukkasi, hieno kokoelma. Ihan mukavaltahan nuo värit näyttävät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä kivoja ja tuovat lapsuuden mieleen, kun kotona oli noita maustepurkkeja ja juuri vihreänä :) Väreihin on vielä vähän totutteleminen, mutta eikähän se siitä!

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)