lauantai 2. maaliskuuta 2013

Vk1. Phuket, Kamala beach

Siirryimme AirAsian siivin Bangkokista Phukettiin.Olin jo ehtiinyt jännittää viikko tolkulla lentämistä itselle ihan vieraan halpalentoyhtiön kanssa... Täysin turhaan! Istuimet olivat tilavia, palvelu erinomaista ja koko lento oli varsin miellyttävä. Lento maksoi siinä 60€ paikkeilla ja kesti parisen tuntia.

Matkan toinen todellinen yllättäjä oli Phuketin koti. Kamala Tropical Garden hotelli  vaikutti varattaessa ihan mukiin menevältä ja kohtuu hintaiselta majapaikalta. Hotellia varattaessa sitä on kuitenkin tottunut siihen, että tähtiluokituksesta voi miinustaa yhden tähden ja kuvat on otettu tyyliin 20 vuotta takaperin erittäin taitavan silmänkääntäjän toimesta. Odotukset eivät siis olleet suuren suuret... Vaikka siirtyminen sujuikin mukavasti, on matkapäivät aina tosi raskaita. Nälkä, hiki ja väsymys saa tunteet helposti kuohahtelemaan. Kuohahtelu loppui kuitenkin lyhyeen, kun pääsimme meluisalta isolta tieltä korkeampien rakennusten keskellä sijaitsevaan pikku paratiisiin.

Siisti, puhdas, uudenkarhea hotelli oli parempi, kuin kuvat antoivat ymmärtää. Tunnelma oli ihan omaa luokkaansa ja värit hipsuttelivat silmää. Ainut miinus oli hotellin sijainti. Rannalle oli matkaa puolisen kilometriä ja ensimmäisenä piti ylittää vilkas, iso tie. Thaimaassa liikenne on ihan hullua ja ihmisiä kuolee valtavasti onnettomuuksissa. Sitä vaan katsoo suu auki ja päätään puristellen, kun länkkäritkin painelevat skoottereilla lapset kyydissä  ja ilman kypärää... En olisi ikinä suostunut ylittämään tietä, jos vähän matkan päässä ei olisi ollut liikennevaloja. Nekään eivät aina kaikkea takaa, mutta helpottivat edes hiukan.

Phuketissa vietettiin 3 yötä, eikä me tehty juuri muuta, kuin nautiskeltiin altaalla. Ihan ehdoton kohokohta oli kuitenkin, kun saatiin vieraita. Kaveripariskunta vietti lomansa viimeiset päivät phuketissa ja treffit oli sovittu jo etukäteen. Iltaa vietettiin tietenkin railakkaissa tunnelmissa Patong beachillä

Bangla road, Patongin paheitten pesä

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ihan mahtava ja melkoinen, kyllä :) mä koitan tässä saada ajatukset tyhjennettyä viikonlopun aikana, joten vielä tulee muutama postaus tästä aiheesta..

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)