tiistai 20. elokuuta 2013

Haaste!


Nyt on kyllä pakko laskea ilmoille rumuuden ruumiillistuma ja haastaa muutkin näyttämään mitä muuten ei niin esitellä! Ihana kauniin raikas valko-lila terassi hortensia muuttui puolessa kesää jo tällaiseksi järkyttävän väriseksi kuolon kukaksi ja kaiken kruunaa harmaa hyhme lehdillä... Voisi sanoa, että keväällä istutettu orvokkikin on ehkä parhaat päivänsä nähnyt :D

8 kommenttia:

 1. Ihana ja elämänmakuinen haaste! Nettiin tulee tosiaan laitettua vähän paremmat jutut... omassa blogissani onkin sen takia ollut vähän hiljaisempaa, kun tuntuu, että kaikki menee jonnekin muualle kuin Strömsölle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on paikallaan esitellä myös niitä nurkan taa siirrettäviä juttuja :D Ei pääse totuus unohtumaan ja kyllä mun touhut on ainakin niin kaukana kiiltokuvista, ettei mitään määrää ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ai jaa ja mieti, että mä olen sitä tossa terassilla kattellu jo pitemmän aikaa, kun ei ole jaksanut siirtää sitä kompostiin tai tehdä mitään muutakaan :)

   Poista
 3. Tähän haasteeseen olisin voinut vastata laittamalla esille mökille ostamani valtavan ison verenpisara-amppelin, jonka ostin alesta puoleen hintaan. En tiedä, mikä sille tuli, mutta kaikki nuput tippuivat ennen aikojaan ja kasvi kuivui kasaan. Nyt se on todella surullinen näky! Mutta arvatenkin, se ei ole päätynyt kamerani muistikortille. Sitä kun tykkää, että on kauhea kiirus tallentaa ne kaikki ihanuudet, joita onneksi löytyy myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi löytyy niitä silmänilojakin :D Mulla oli myös toi etuoven miljoonakello amppeli sitten niin kaukana miljoonasta, kuin vaan voi olla... harmittavaisen näköinen kräki ollut koko kesän, enkä toiste moista osta.

   Poista
 4. Mun isolle ja upealle hortensialle kävi samoin. Päivässä se sai jonkun verkon (kuin tuomenkehrääjäkoin tekemää muumiota) ylleen ja kaikki lehdet kurtistui. Mä en ees uskaltanu koskee siihen, Husbend kiikutti roskikseen. Eipä ole siitä kuvaa kuin mun päässäni;) No, ehkä joku muu kohde saattaisi löytyä jos oikein ahkeraan etsin ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mun kalman kukka on vahvasti hengissä ja kun tietäis miten niissä saisi värit säilymään niin ensi kesänä ostaisin samanlaisen... Äitillä meni myös ihanan vaaleanpunainen hortensia ihan vihreäksi. Ei kiva, kun kalliskin sellainen on ja soisi kestävän.

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)