lauantai 3. elokuuta 2013

Miälipuolist kasvundeerust


En todellakaan tiedä mitä kasvuhormonia Biolanilla on livahtanut kasvusäkkeihin lannoitteeksi, mutta en mä ole kyllä ikinä nähnyt mitään tällaista... Gd on tehnyt ihan käsittämättömiä kukkaterttuja tai ei niitä voi miksikään tertuiksi kutsua, vaan tuollaisia jätti kimppuja satoine kukkineen, mitkä ovat nyt alkaneet muuntautua tomaateiksi...

 
Sungold on sentään joten kuten sellainen, kuin kuuluukin ja satokausi on avattu. Hiukan huonolle hoidolle nämä jäivät ja pääsivät haaraantumaan, mutta säälimättömästi olen nyt niitä latvonut ja riipinyt lehtiä. Poimiminen on vähän vaikeaa, kun on niin tiheä kasvusto edelleenkin, karsimisesta huolimatta. 
Siinä vähän lisää kuvia siitä käsittämättömästä kasvuvoimasta, mikä jyllää kasvihuoneen oikealla reunalla. Kyllä mä olen varkaita nyppinyt ennenkin, mutta näissä kasvaa tuollaisia vasemmalla ylhäällä olevia varasjoukkioita jo kertaalleen nypittyihin kohtiin. Oikealla ylhäällä näkyy miten monihaarainen "kukkaterttu" on haljennut oman painonsa alla... alempana on kuva mulle ihan uudesta ilmiöstä, eli nämä Gardener´s delight taimet kasvattaa jatkovarsia kukkaterttujen päihinkin!! Siis mitä ihmettä!? Tässä ko. kasvissa on sentään ihan muuten normaalin näköiset kukkatertut.  


 Tällainen "sievä" sekasotku vallitsee meidän viidakkokasvihuoneessa... Siellä tomaattien joukossa sinnittelee myös kauheasti hedelmää tekeviä chilejä ja paprikoita, mutta niitä oli ihan turha yrittää edes kuvata. 
Oikealla tänään pomittua satoa, Tigerellaa, sungoldia ja Gardener´s delightia. Vasemmalla mielettömän makeita Sungoldeja kypsymässä. 

2 kommenttia:

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)