torstai 15. elokuuta 2013

Hehkuvaa oranssia

 Olen ollut niin iloinen tästä valtavan kokoiseksi kasvaneesta  kaktus daaliasta, mikä todellakin on Color Spectacle nimensä veroinen. Todellisuus ei kyllä ihan vastaa tämänkään kohdalla sitä mitä pakkauksen kuva antoi ymmärtää.. Tässä ei ole, kuin aavistus kärjissä vaaleaa ja oranssi on paljon syvempi, kuin oli odotettavissa. 


Upean värinen on myös tämä oranssin punainen kääpiömiekkaliljan kukka. Istutin ruukkuihin pari pussia värilajitelmaa ja ei täsmää niidenkään kohdalla kuva ja todellisuus. No eipä sekään mitään haittaa, yllätykset on kivoja!


Sitten mennäänkin vähän ällötysten puolelle, mutta tämä nyykähtänyt päivänlilja oli lihaisassa hehkussaan aika vastustamattoman näköinen...


Ja lopuksi hermoja vaatineen kuvauksen tulos ja ällötysten ällötys... Mä niin kammoan hämyreitä, vaikka onhan se aika mageen näköinen tyyppi risteineen! 

10 kommenttia:

 1. Upeita! Jopa tuo hämyri on hieno ;) Mulla ei onnistunut daaliat, ei gladiodukset, nyyh, Englannista raahatut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi surkeus sun hienojen sipulies kanssa :/ Hämyri oli kyllä hurjan pelottava...

   Poista
 2. Hienoja kasveja! Itse odottelen, että kesällä multiin laitetut Nerinet saisivat kehitettyä kukkia, mutta huonolta näyttää...anemoneistakin onnistui yksi, siis yksi kukka!

  VastaaPoista
 3. Joskus näitä vaikeasti siedettäviä harmituksia vaan väistämättä tulee vastaan :)

  VastaaPoista
 4. Hieno otos hämyristä, mielenkiintoisen värinen päivänlilja:=), vaikka nyykähtänyt onkin.. mitähän lie nimeltään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä minkään laista hajua nimestä... Ovat olleet tässä tontilla monta vuotta, mutta nyt vasta kukkivat ensimmäisen kerran, kun viime kesänä siirsin uuteen paikkaan.

   Poista
 5. Hehkuvaa väriä, ihanalta tuntuu katsella tuollaista syvää oranssia. Itsellänikin on pari oranssia daaliaa, mutta kamera ei toista niiden värejä yhtään hyvin. Pöh. Kuvaajassahan ei ole mitään vikaa ;)

  Hieno hämis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän ne kuvat oikein koskaan vastaa todellisuutta... Jotain pientä säätöä sitten voi tehdä jälkikäteen, mutta aika teennäisiksi ne meinaa jäädä siltikin.

   Poista
 6. Onpa upeita sävyjä, hehkuvia todellakin :) Ja hämyheikki on tosi komea!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)