keskiviikko 7. elokuuta 2013

Uutukainen matto


Siirrytäänpä välillä sisätiloihin ihmettelemään mitä sinne kuuluu... Muutama viikko takaperin kävin ostamassa Ikeasta uuden maton olohuoneeseen. Iskin silmäni siihen jo aikaa takaperin, kun oltiin kaverin kanssa kierroksella ja ko. matto päätyi ensin heille ja pakkohan sellainen oli saatava meillekin. Hiukan mietin tuota väriä, että onko se hetkessä ihan kauhean näköinen, mutta todistetusti siitä lähtee helposti niin oksut kuin muutkin tuotokset. Kevyenä ja materiaalinsa puolesta se on varmaan myös helppo pestä painepesurilla.

Pestiin sitten itse myös se vanha matto... ensimmäisen ja myös viimeisen kerran... Eihän sellainen iso paksu matto kuivunut millään ja sehän alkoi haistakin kuin kuolema. Eilen sitten keräsin sen vihdoin sisälle, viikkojen tuulettumisen ja etikkaliemellä suihkuttelun jälkeen. Haisu onneksi haihtui lähes olemattomiin ja siitä tuli vielä käyttökelpoinen.

Pari uutta tyynyä piti tienkin hankkia maton seuraksi ja kohta tuo meidän sohvaperunoiden paratiisi alkaa olla siinä kunnossa, ettei sinne mahdu enää itse mukaan... 

 Tuon kasari tuolin tilalle on edelleen hakusessa 50-luvun nojatuolit. Harmittaa hulluna, kun huuto netissä meni sivusuun täydellinen pari, kun en sitten siinä kohtaa ollut valmis maksamaan niistä niin paljoa...

Mietinnässä on myös uusi tv-taso ja tuo arkun pinta pitäsisi jotenkin entrata ja opetella käyttämään lasinalusia.

4 kommenttia:

 1. Ihan huippuhieno matto! Ja tyynyt tietty täydentävät hyvin, kyllä kelpaa koiruuksien kelliä;) Tuo iso arkkupöytä on myös kovasti mieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiruuksien kelpaa tosiaan :D Toi arkku on olevinaan oikeasti vanha ja Intialaista alkuperää, mutta en mä kyllä ihan kympillä sen myyjän juttuihin mennyt ;) Mutta kiva se on ja täydentää kivasti tätä meidän harkittua tyylittömyyttä.

   Poista
 2. Hieno matto ja tyynyt! Oksujen helppo poispyyhittävyys on kyllä loistava ominaisuus. ;) Mekin yritettiin yksi kesä pestä paksu nukkamatto painepesurilla. Jäi likaisen läikikkääksi ja haisi kamalalta. Pesulaan se oli lopulta vietävä, mutta sieltä tuli kuin uutena takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvalankamatto on sellainen mitä meille ei enää ikinä tulee... Siinä ei sitä ominaisuuttaole ;) Paksut nukkamatot ja tuollaiset ohuet tekokuituiset ovat kyllä osoittautuneet käytännöllisimmiksi. Seuraavaksi se meidän nukkamatto menee myös pesulaan, kuten ennen tuota painepesuri kokeilua..

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)