sunnuntai 4. elokuuta 2013

Onnen pipanoita

Villa Touretten arvonnasta voittamani keijunmekon siemenet ovat tuottaneet uskomattoman upeta kasvustot. Ensin ajattelin, ettei niistä mitään tule, kun lähtö oli niin hidas ja pitkään siinä vaan pönöttivät muutamine lehtineen. Nyt on tilanne toinen! 


Keijunmekko on kyllä niin kiva sen takia, että siihen ei tule mitään rumia kuihtuneita kukkia, vaan kukinnolla on eri vaiheita ja kaikki omalla tavallaan kauniita, eikä kuihtuneita tarvitse nyppiä. 


Meidän pihalla kukkii ensimmäisen kerran kärhö!! Olen istuttanut edellisinä vuosina 4 kärhöä ja ajatellut jo, ettei ne vaan menesty täällä, mutta nyt löytyi oikea paikka vestankin kyljestä. 

 Viime vuoden inkaliljoista yksi säilyi talven yli ja on tähän saakka kasvattanut pelkkää tuuheaa lehdistöä, mutta nyt siinä on paljon nuppuja ja ensimmäiset kukat ovat avautuneet. Ensimmäisessä kuvassa prinsessa näkyy kokonaisuudessaan.  

10 kommenttia:

 1. Monet köynnökset lähtevät jotenkin hitaanlaisesti. Mullakin usko meinaa loppua keijunmekon ja mustasilmäsusanna kanssa, mutta niin ne vaan kuitenkin kasvavat. Muista talvettaa, niin se on ensi kesänä valtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sun jutut talvetusta keijunmekosta on ollu mielessä koko ajan ja todellakin meinaan ainakin yrittää :)

   Poista
 2. Keijunmekko on ihana, näkee mistä se on nimensä saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on isäntä kyllä keksinyt sille jos jonkinlaisia painokelvottomia nimiä... :D Mutta ihan on kyllä!

   Poista
 3. Voi hyväntähen tuota keijunmekkoa, mieletön! Omassani on pari hassua pikku kukkaa, mutta kai sekin siitä vielä venyy ja komistuu. Kauniita ovat muutkin kukkasesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä meni kyllä monta viikkoa niiden pienien kukan alkujen kanssa, mutta sitten se paukahti hulluna kukkimaan :) Joten toivo elää ja voi hyvin!

   Poista
 4. Ihana keijunmekko. Ensi kesänä mullakin on varmaan keijunmekko jossakin keikkumassa. On sen verran nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Ei tämä omalla kohdallakaan tähän jäänyt :D

   Poista
 5. Vau, miten upea ja kukkaisa keijunmekko!

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)