tiistai 24. heinäkuuta 2012

Askarteluhuonetta kuntoon

Tästä on lähdetty alunperin!
 Parin päivän siivousoperaatio askarteluhuoneessa tuli vihdoin valmiiksi. Suurin työ oli kirjahyllyn alakaappien tyhjentämisessä ja turhan romun blokkaamisessa. Meillä on kirjoja ihan valtavasti ja uutta pokkaria tulee jatkuvasti. Koitin vähän puhua, että josko osasta voisi luopua, mutta ei kuulemma voi. Nyt suurin osa on tungettu alakaappeihin, pois silmistä ja vitriinin puolen järjestelin liukuväri systeemillä. Hyllykkö ei ole enää ihan maun mukainen ja olen miettinyt jo pitkään maalaamista.
Valkoisena se olisi taas ihan mukiinmenevä ja jos vielä vaihtaisi toiset vetimet vanhojen tilalle, niin siitä voisi saada ihan kivan. Ovet taitaa olla puuta, mutta muuten se on lastulevyä, enkä tiedä onnistuuko sellaisen maalaaminen!?
 Etsinnässä olisi ikkunan alle reilun kokoinen senkki, mielellään 50-60-luvulta. Huoneeseen on pakko saada lisää säilytystilaa ja senkin päälinen toimisi sitten keväällä taimitarhana. Ainut uusi asia huoneessa on tuo Vallillan verho, mikä eksyi kerran mukaan alekorista ihan puoli ilmaiseksi. En oikein tiedä piittaanko verhosta, mutta sen sitten näkee paremmin huoneen sisustuksen muodostuessa. Huone on nyt ikään kuin tyhjä kangas, mitä voi alkaa kehittämään vaikka mihin suuntaan.


2 kommenttia:

  1. Onko tuo sinun tekemäsi taulu tuolla taustalla? Olisi kiva nähdä se lähempää... Meillä on samanlainen kirjahylly, mutta tuollaista vitriiniosastoa kokonaan. Ihan saman värinenkin. Halusin läpinäkyvän, jotta tiedän, mitä kaappi sisältää, mutta lasin taakse pölyä pakoon.

    VastaaPoista
  2. Joo se on se kesäloman tekele.. Täytyy laittaa kuvaa, kunhan tulee valmiiksi :) Mä olen sellanen kaappiin sulloja "kaikki pois silmistä" tyyppiä :D

    VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)