maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kukkia ja hedelmiä


Niittykukat kukkivat ja hedelmäpuut kypsyttävät satoaan. Omenia onkin taas tulossa kilokaupalla, eikä luumujen ja kriikunoiden määräkään ihan pieneltä vaikuta. Pitäisi miettiä mitä niistäkin kaikista taas tekisi.. Mulla kun on tuo pienoinen ongelma sokerin ja leipomusten kanssa, niin hilloilla ei ole kauheasti käyttöä ja piiraatkin jää tekemättä. Omenasta on isäntä tehnyt muutaman purkillisen sosetta, mitä ollaan sitten pannarin päälle levitelty. Luumut ja kriikunat tulee varmaan syötyä suoraan puusta ja loput saa mennä linnuille. Ilokseni Mustasilmä Susannakin otti sitten spurtin ja alkoi puskea kukkaa oikein toden teolla, vaikka vähän epäilin kuinka siinä käy.
Viimeinen lomaviikko starttasi juuri käyntiin ja vettä sataa kaatamalla... kuinka uniikkia... Taidan jatkaa maalaamista ja murjotan sisällä lopun päivää.

Valkeakuulas

Luumu


Kriikuna

Mustasilmä Susanna

3 kommenttia:

 1. Olen saanut "palkinnon" One Lovely Blog Award,
  Onnea! Käypä vilkaisemassa viimeisin postaukseni... http://satumaistaeloa.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Sellanen koppakuoriaisen kuva olis tossa vaiheessa... En mä kyllä ehtiny maalaaman, kun aloin tyhjätä askarteluhuoneen vitriinikaappia ja järjestellä sinne tilaa, että sais huoneen vähän siistimmäksi. Nyt se on ihan kaaos ja mä en pysty maalamaan tai tekemään yhtään mitään kaaoksessa, joten täytyy se huone nyt laittaa ensin kuntoon :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)