torstai 5. heinäkuuta 2012

Kasvihuoneen kuulumisia
Kasvihuoneeseen asennettu kastelujärjestemä toimii loistavasti! Vesi valuu tuolla takana nököttävästä säiliöstä omia aikojaan ja itse voi viettää aikaa vaikka mökillä. Tomaatit, kurkut ja paprikat voivat hyvin ja ainut vaiva on tukinarujen virittely, sekä varkaitten nyppiminen tomaateista. Kaikissa taimissa on jo raakileita, myös itse kasvattamissa. Levittelin kuorikatetta kasvuhuoneen ympärille tuossa alkuviikosta ja nyt nurmikko on helppo ajaa ja reunukset pysyvät siisteinä. Muutenkin koko kasvihuone näyttää nyt valmiilta ja viimeistellyltä.
Edustalla on ruukussa niitä Mustasilmä Susannan taimia, mitä laitoin keväällä kasvamaan. jostain syystä rontti ei kuki, ainakaan vielä. Juurella kasvaa Daalioita, joiden luulin menneen sudeksi, kun eivät näyttäneet elonmerkkejä koko kesäkuun aikana. Nyt ilmojen lämmityä ovat lähteneet riehakkaaseen kasvuun, mutta tuskin ehtivät kukkia. Jos saan juuret säilymään talven yli, niin täytyy sitten esikasvattaa niitä jo aikaisin keväällä.

2 kommenttia:

 1. Nätti kasvihuone ja näppärä kastelujärjestelmä! Tuollaista täytyy harkita viimeistään sitten, kun naapuri kyllästyy kastelemaan tomaatteja joka päivä reissujen ajan...

  Kuorikate kasvarin ympärillä näyttää tosi siistiltä, hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi kastelusysteemiä! http://shop.kivikangas.fi/PublishedService?file=page&pageID=3&action=view&groupID=873 tuolta me se hommattiin.

   Ja kiitos kovasti kommenteista :D

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)