lauantai 28. heinäkuuta 2012

Eteisen muutos


Eteisen toimimattomuudesta tuossa joskus aikaisemmin jo marisinkin ja pitkään olen myös miettinyt Umbran Stick naulakkoa. Sain vihdoin tilattua pari naulakkoa ja siitä se idea sitten lähti... Eihän siihen vanhalle seinälle ko. naulakkoa voinut laittaa, joten ei muuta kuin tapetti kaupoille. Ajatuksena oli ensin jotain vähän värikkäämpää, mutta en löytänyt mitään mieleistä, joten päädyin lopulta tähän harmaaseen. Siinä se nyt sitten on elämäni ensimmäisen tapetoinnin tulos ja ihan tyytyväinen olen. Mitä nyt yksi vuota meni hukkaan, kun leikkelin turhan suuren kolon termostaatin kohdalle. Sitten en myöskään ottanut huomioon kuvion kohdistamista, mutta sitä ei juuri huomaa edes itse. Tapetin väri on ehkä jotain viereisen ja alemman kuvan välimaastosta, mutta lähempänä kuitenkin harmaata, kuin sinistä. Stick naulakko on ihan mielettömän kiva ja näppärä. Tikuista 10 taipuu naulakoksi ja se vie niin vähän tilaa ja on vielä hienokin kuin mikä. Eilen saatiin vihdoin myös lamppu kattoon, koska ollaan viikko odoteltu yhdestä firmasta sellaisia alumiinilevyn palasia. Suurin osa lampuista vaatii sellaisen peitelevyn kattoon, että siitä kiinnityskohdasta tulee siisti.Talvella huutamani vanha lamppu, minkä maalasin ja kunnostin askarteluhuonetta varten, päätyi kuitenkin eteiseen tuomaan vähän piristystä harmauteen. Släpäreitä tursuavan eteisen saa nyt pidettynä siistinä, kun otin tuon pärekorin käyttöön. Siihen mahtuu melkein 7-8 paria släpäreitä ja niitä meillä riittää, koska ne on ainoat ja oikeat kesämonot.

3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :)

  Ne reiät pistorasioihin jne. kuuluu tehdä vasta seinässä. Tai jotenkin ymmärsin tosta, että oisit leikannut sen jo etukäteen?

  Jos haluat joskus luopua tosta eteisen ihanasta lampusta, niin myy mulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä mä sen verran olen vierestä katsonut tapiseeraamista, että paikallaan se vuota jo oli :D Mutta kun on tällanen "tosta noin vaan, siihen suuntaan" ihminen, niin suttakin tuppaa välillä tulemaan ;) Lamppu on kyllä tosi kiva, meillä on mökilläkin melkein samanlainen ja oon nähny useita versioita, mutta just tämän varjostimen malli on kaikkein mieluisin mulle.

   Poista
 2. Toi pöllö kassi on ihana! Tykkään kyll seinästäki vaiks täytyy sanoo et mä tykkäsin siitä vanhastaki :)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)