torstai 26. heinäkuuta 2012

Omnomnom!

Paprika-chilipossu menossa uuniin
 Tämä on niin ylivoimaa, kun saa vaan hakea ruokansa tuolta pihalta ja ohittaa hevi osaston kaupassa! Olisi tuo mies vähän edes innostunut metsästämisestä niin saisi vielä lihapadan lihatkin pihasta, sen verran noita rusakoita tuossa pomppii. No sitä odotellessa me jatketaan lihojemme ostamista lihakaupasta. Meillä ei ole enää muutamaan vuoteen ostettu marketin kaasupakattuja lihoja ja seuraavaksi ollaankin sitten ottamassa isompi erä suoraan tuottajalta. Siellä se meidän Herefordin paisti laidunsi tyytyväisenä, kun sunnuntaina ajeltiin ohi. Vielä pitäisi löytää jostain luomupossun tuottaja ja niin voisi luopua kokonaan tehotuotetusta lihasta. Ihan ehdoton suosikki on muuten hevosen liha ja sisäfile varsinkin. Siinä jää lehmä aika lailla kakkoseksi, kun ensimmäisen kerran pääsee maistamaan.
Mutta takaisin viherpiiperrykseen; kasvihuone ja kasvimaa puskee satoa hyvää tahtia. kurkkua tulee niin paljon yhdestä taimesta, että siitä saa jo alkaa jakamaan muillekin. Tuossa pari päivää takaperin kurkku oli romahtanut oman painonsa alle tukinarujen mentyä poikki. Toivottavasti ei se ei nyt saanut siitä mitään kolausta itsetunnolleen ja jatkaa tuottamista.

Pillisipulit
2 kommenttia:

  1. No omnom tosiaankin, hyvännäköistä satoa! Ja ajatus niityllä käyskentelevästä herefordilaisesta on paradoksaalisesti sekä ihana että herkullinen... Täytynee piipahtaa jääkaapilla hakemassa jotain pientä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää varmaan käydä kuvaamassa niitä sonneja, että voi tehdä kattavin kuvin postauksen, sitten kun päästään maistelemaan ensimmäistä pihviä ;D

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)