sunnuntai 19. elokuuta 2012

Nuppuja ja kiitoksia


Tästä lähtee 100. postaus ja kävijöitäkin on ollut 4000 ja rapiat päälle. Kiitos kaikille vierailijoille ja eteenkin teille, jotka jaksatte kommentoida! Tervetuloa uutukaiset ihmiset ja vanhat tutut viihtykää jatkossakin!!  Pääasiassa lähdin pitämään tätä blogia itselleni, tallentaakseni pihan ja siustuksen  etenemisen ja ideoiden sun muiden projektien visioimista varten. Nyt tästä on kuitenkin kehkeytynyt paljon muutakin ja juurikin kommentit ovat niitä mitä aina kovasti odottaa. Tämä koko blogi touhu on minulle ihan uutta, mutta yllättävän antoisaa. Sitä saa purkaa  asioita mitkä juuri sillä hetkellä kiinnostaa, eikä tarvitse vaivata kavereita ärsytykseen saaakka livenä tai  facebookin puolella ainaisilla kukkien kuvilla ja  päivityksillä.
4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon pyöreille postauslukemille! Kiva, kun pidät mielenkiintoista ja monipuolista blogiasi, täältä saa mukavia virikkeitä ja ajatuksia omiin puuhiinsa.

  Niin totta, että FB:ssä ei viitsi kovinkaan paljoa esitellä kukkakuviaan, lakkaavat pian olemasta ystäviä ja tuttavia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan :) Jakamista ja saamistahan tämä ennen kaikkea on.

   Poista
 2. Onnea pyöreistä luvuista! Minä en tuolla fb:ssä olekaan pyörinyt, bloggailen vain.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)