torstai 23. elokuuta 2012

Olkkarin uudet vaatteet


 Syksy on saapunut myös siätiloihin ja kevään/kesän värit saivat väistyä. Samoissa pääväreissä tässä tosin edelleenkin mennään, mutta vihreän sävyt vaihtui täyteläisempiin ja petrolin sinistä kaivettiin kaapista parin tyynyn verran lisää. Sohvan kuuraamisessa oli taas melkoinen homma. Meillä kun nuo karvakaverit viettää suvereenisti aikansa sohvalla, niin väkisinkin vaalea nahka pinttyy ja likastuu.. Suurimpia kura- ja muita tahroja tulee pyyhittyä tarpeen mukaan, mutta perusteellisemman pesun teen pari-kolme kerta vuodessa.
Löysin tänään kampaja reissulla torilta ihania koristekurpitsoja. Siinä ne nyt sitten onkin syysasusteena, kunnes on aika vaihtaa jotain talvisempaa tilalle. Mulla on nämä vuodenaikojen ja juhlapyhien koristelut melko low key meiningillä, eli ehkä joku teemaan sopiva kukka tai muu härpäke, kuten nyt nämä kurpitsat. Kynttilät on myös sellaisia joita käytän koko vuoden värikoodia vaihdellen.


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Matossa on kivat värit, mutta se on kyllä aika hallitseva tekijä, kun miettii muiden tekstiilien värejä..

   Poista
 2. Kivat syysajan värit! Täytyykin viikonloppuna katsella kotia sillä silmällä, että tarttisko tehdä jotain vastaavaa...

  Tuo kurpitsojen alla oleva Aalto-vati, tiedätkö, lähteekö siitä pois jäljet, jotka ovat tulleet hedelmistä? Pidin vadilla muistaakseni omenoita tai mandariineja, ja ne jättivät heti jälkensä metallin pintaan. Perustoimilla (pesu, kuivaus, kiillotus) ne eivät hievahtaneetkaan. Pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitas rosteripinnoille tarkoitettua puhdistusainetta!

   Poista
  2. Täytyypä etsiä sellaista jostain, kiitos vinkistä!

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)