keskiviikko 22. elokuuta 2012

syksyn merkkejä


Humala                                                                               

Syksy tekee vahvasti tuloaan ja niin vastenmieliseltä ajatukselta, kuin lähestyvä talvi kuulostaakin, niin syksyssä on puolensa. Tämän postauksen piti käsitellä lähinnä näitä luonnon valmisteluja tulevaan kasvukauteen, mutta tuolla pihalla törmäsin sitten vähän vähemmän mukaviin asioihin.. Tautia siellä tautia täällä ja syynä varmaan tämä kurja kesä.
Kellot kukkivat myös ensi kesänä
Krassi

Chilin siemenet kuivumassa

Ja sitten se syöpäläisosasto...

Muumiotauti

Haapa ongelmissa? Pihlajan häiriköt

Suoraan kuin skifi leffasta 

Kirvoja Krasseissa

Liljakukon toukat kääriytyneenä sontaan


6 kommenttia:

 1. Oi,oi... Vähän samanlaista meilläkin. Muumiotauti, räkätit söivät loput mustikat ja herukat, kirvoja, toukkia ja kotilot ovat saaneet ihan uutta vauhtia tänä kesänä. Yök.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainut mikä on voinut tänä kesänä paremmin, kuin ikinä on kasvihuone. meillä ei onneksi ole noita kotiloita ja etanoita näkynyt!

   Poista
 2. Joo, tautia siellä, tautia täällä, se on meilläkin tuttu näky. En ole koko kesänä jaksanut innostua ötököiden ja tautien torjunnasta, ei vaan tullut inspistä. Se on tosiaan varmaan tuo märkä ja viileä kesä, joka uuvutti tarhurin ja villiinnytti pöpön. Jäk.

  Mutta chilin siemenet näyttävät iloisilta ja hedelmällisiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormet syyhyää jo kevättä odotellen, että pääsis istuttelemaan. Meinaan ens vuona istuttaa kaikkee mahdollista tämän vuotisesta taimikasvatuksesta voimaantuneena ;D

   Poista
 3. Hei iha oikeesti noi Pihlajan jutskat on karmeen näkösii. Meijä tontill ei oo ku yks Pihlaja enkä tosissaa haluu ees mennä kattoo onks siinnäki tollasii hirviöi. Muutenki puutarha näyttää näi syksyn alussa nii lohduttomalt mut uutta kesää odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs muuta sano!! On tää luonto erikoisia juttuja pullollaan, kun tarkemmin alkaa katselemaan :D

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)