maanantai 27. elokuuta 2012

Toimisto alkutekijöissään

 Saanen esitellä ahdistusta aiheuttavan ja toimimattomuudellaan suorastaan luotaantyöntävän työhuoneen, meidän huushollin häpeäpilkun... Muutokset on jo mietittynä aika pitkälle, mutta toteutus on vielä vaiheessa Kunnon pöytätasot, säilytystilaa, matot, valaisimet kaikki pitäisi laittaa uusiksi. laajamittaisen etsinnän alla on ollut toimistotuoli ja toivon mukaan myös löydän piakoin etsimäni. Jos siis satut joskus jossain näkemään ko. tyyppisen tuolin myynnissä, oli kunto mikä tahansa, niin vinkkaa ihmeessa! Lähipäivinä pääsenkin jo esitelmöimään ensimmäisestä muutoksesta, minkä olen kalustuksen osalta aloittanut ja saan huomenna valmiiksi...6 kommenttia:

 1. Eikös vaan olekin kumma, kuinka huoneen epäjärjestys tai epäviihtyvyys vaikuttaa motivaatioon? Itsellän ihan sama tilanne. Seuraan tarkkana toimistosi valmistumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin vaikuttaa ja kaiken lisäksi se poikii vielä lisää epäjärjestystä, kun kaikki lippuset ja lappuset pyörii ympäri muuta huushollia.. mutta nyt siihen tulee muutos :D

   Poista
 2. Lycka till sisustukseen! Teetkö töitä kotona, siis tuossa toimistossa? Mitenkäs aiot sitä muuttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä on yrittäjä ja häntä silmällä pitäen siitä olis tarkoitus tulla sellainen "miesluola" saas nähdä mitä siitä tulee :)

   Poista
 3. Mielenkiintoista siis tulossa. Mulla olis tarkoitus tehdä itselleni piakkoin oma huone Pojan vanhaan kämppään ja työtilaa haluan runsaasti kaikille käsitöille. Mutta naisellisena tietty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on toi askarteluhuone sitten taas se "tyttökammio" joskaan ei sekään mikään hempä ole, kun on aika vahvoilla väreillä ja retroilulla ryyditetty.. Mutta on sitä niin paljon mukavampi tehdä kaikkea, kun on sitä varten toimivat tilat ja asiat voi jättää kesken ja levälleen, eikä aina tarvitse korjata kaikkea pois, kun lopettaa tekemisen :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)